Beaphar Beaphar CatComfort Rustgevende halsband

Inhoud: 1 stuk

Het feromoon in de Catcomfort rustgevende halsband is een eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en katten en kittens te kalmeren. De halsband bevat feromonen die d... Toon meer
16,95

Direct leverbaar

bewaren
  • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Beaphar CatComfort Rustgevende halsband
- Inhoud: 1 stuk

Het feromoon in de Catcomfort rustgevende halsband is een eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en katten en kittens te kalmeren. De halsband bevat feromonen die door de kat herkend worden. Dit helpt je kat of kitten om zich op zijn gemak te voelen. Hierdoor helpt het veelvoorkomende gedragsproblemen te verminderen zoals overmatig miauwen, vechten, agressief gedrag, conflicten, verstoppen en angst.

De Beaphar CatComfort Rustgevende halsband is zeer geschikt om te gebruiken in nieuwe situaties zoals kennismaking met nieuwe gezinsleden, sociale interacties, training etc. Het rustgevende effect ondersteunt katten ook in andere stressvolle situaties zoals reizen, verblijf in een kattenpension, dierenartsbezoek, onweer, vuurwerk en harde geluiden.

Als een moederpoes haar kittens zoogt geeft zij het geruststellend moederferomoon af. Door een kopie van dit feromoon te gebruiken in de Beaphar CatComfort Rustgevende halsband ontvangt je kat continu een geruststellende boodschap waardoor hij zicht beter op zijn gemak gaat voelen.

Beaphar CatComfort Rustgevende halsband is geschikt voor alle kattenrassen vanaf het moment dat zij het nest verlaten. Het heeft geen invloed op andere diersoorten in het huishouden en versuft katten niet. Dit product kan gebruikt worden naast eventuele medicijnen.

De halsband is tot 4 weken werkzaam en indien gewenst kan direct aansluitend een nieuwe band gebruikt worden.

Gebruiksaanwijzing:
Open het sachet pas op het moment dat de halsband direct omgedaan wordt. Bevestig de halsband om de nek van de kat en schuif het uiteinde van de halsband door de gesp. Bevestig niet te los en niet te strak: houd twee platte vingers ruimte tussen de halsband en de nek. Controleer bij kittens regelmatig of de band nog goed past. Zorg dat de Beaphar CatComfort Rustgevende Halsband in contact is met de huid en dat deze niet overlapt met een eventuele andere halsband, omdat dit de rustgevende werking kan verminderen. Knip het overtollige deel van de band af en doe dit bij het restafval. Doe de halsband minimaal 15 minuten voor een stressvolle situatie om. De lichaamstemperatuur van de kat activeert de werking van de halsband, feromonen komen vrij en hebben een rustgevend effect. Doe de halsband af bij een eventuele wasbeurt van de kat. Gebruik niet op een beschadigde huid. Niet geschikt voor katten jonger dan 12 weken.

Specificaties

  • Comfort door feromonen
  • Tot 4 weken werkzaam
  • Helpt bij spanningen tussen katten

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.