Beaphar Egelvoer 1kg

Inhoud: 1kg

Beaphar Egelvoeding is een volledig voer voor egels. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële, natuurlijke ingrediënten zoals insecten en zaden die zijn afgestemd op de specifieke voed... Toon meer
bewaren
  • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Beaphar Egelvoeding
- Inhoud 1 kg

Beaphar Egelvoeding is een volledig voer voor egels. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële, natuurlijke ingrediënten zoals insecten en zaden die zijn afgestemd op de specifieke voedingsbehoefte van de egel. Op deze manier heeft de egel niet alleen een gevuld buikje maar kan het lichaam het ook opnemen en verwerken. Deze voeding ondersteunt de egel ook in barre tijden omdat het energierijk is.

Gebruiksaanwijzing

Geef dagelijks een hoeveelheid dat binnen 24uur wordt opgegeten. Als bijvoeding is het mogelijk om gekookt rund- of kippenvlees toe te voegen. Hardgekookte eieren vallen ook erg goed in de smaak bij egels. Verwijder voedselresten iedere nieuwe dag. Geef geen melk aan egels maar zorg voor voldoende vers water.

Klantervaringen

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


February 22, 2022 15:05

Leuk!

Wat ontzettend leuk dat jullie dit voer in jullie assortiment hebben. Zo kan ik toch mijn steentje bijdragen aan het in stand houden van de egel.

Bekijk ook

Bekijk ook

Egelhuisje
Afmeting: 42x32x31cm
direct leverbaar

€ 39,95