Veilig betalen

Snel en veilig betalen- Beveiligde SSL verbinding

Veiligheid staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Dit betreft niet alleen uw persoonsgegevens maar ook een veilige, en makkelijke manier van betalen. Om de betalingen volledig veilig te laten verlopen maken wij gebruik van een SSL verbinding. U herkent een beveiligde verbinding ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op www.dehuisdiersuper.nl waar u persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.
Wanneer u betaalt via Mastercard, Visa, of Ideal wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar onze betalingspartner Pay doorgeleid. Zodra Pay uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we uw bestelling. Op deze manier bieden wij u een veilige manier en snelle manier van betalen.

Betaalwijzen
U kunt bij ons kiezen uit verschillende betaalwijzen:
Ideal
Achteraf betalen
Visa/Mastercard
Webshopgiftcard
VVV Giftcard
Vooraf overmaken per bank
Ideal
Kiest u voor betalen met Ideal dan wordt er gevraagd een bankkeuze te maken en wordt u meteen doorgeleid naar uw bank. Met 1 klik op de knop kunt u de overmaking in orde maken. Wij ontvangen het direct en kunnen uw bestelling direct verzendklaar maken.

Achteraf betalen met Billink
Onze achteraf betalingen worden behandeld door Billink. Deze vorm van betalen brengt €0,99 kosten met zich mee welke bij uw bestelling in rekening wordt gebracht. Deze manier van betalen is alleen mogelijk als u in Nederland woonachtig bent en uw verzendadres overeenkomt met uw factuuradres. Bij het aanvinken van deze optie dient u uw geboortedatum in te vullen en akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden. Bij goedkeuring krijgt u de bestelling thuis gestuurd met een bijgevoegde factuur. U dient deze factuur dan binnen 14 dagen te voldoen. Met deze vorm van betalen kunt u dus eerst de bestelling bezichtigen alvorens u betaalt.

Visa/Mastercard
Kiest u voor betalen met Visa of Mastercard dan wordt u direct doorgeleid naar een scherm waar u uw kaarthoudernaam, kaartnummer, CVC code en vervaldatum in kunt vullen. Bij deze manier van betalen ontvangen wij de betaling direct en kunnen wij uw bestelling ook direct verzendklaar maken.

Webshopgiftcard
Bent u in het bezit van een webshopgiftcard dan kunt u deze ook bij ons inwisselen. U gaat hiervoor eerst naar de website www.webshopgiftcard.nl Op deze website kunt u uw kaart omzetten naar een e-card voor De Huisdiersuper. U ontvangt dan van Webshopgiftcard een email met de voucher.
Vervolgens kiest u bij het afronden van uw bestelling bij De Huisdiersuper voor de betaaloptie Webshopgiftcard. U wordt dan automatisch doorgeleid naar de giftcard waar u uw vouchercode en controlecode kunt invullen. Blijft er nog een restant te betalen open staan? Dan wordt u vanaf hier doorgeleid naar de verschillende betaalkeuzes om uw bestelling af te ronden. Uiteraard is het ook mogelijk uw e-card maar deels in te wisselen.

VVV Giftcard
Bent u in het bezit van een VVV Giftcard dan kunt u deze ook bij ons inwisselen. U wordt dan automatisch doorgeleid naar de giftcard waar u uw voor- en achternaam, kaartnummer en pincode kunt invullen. Blijft er nog een restant over? Dan wordt u vanaf hier doorgeleid naar de verschillende betaalkeuzes om uw bestelling af te ronden.

Vooraf overmaken per bank
Kiest u er liever om vooraf over te maken per bank dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een bevestigingsemail met het te betalen bedrag. Dit bedrag kunt u dan overmaken ovv uw bestelnummer naar ons rekeningnummer NL71 RABO 0153 6784 96. Houdt u er met deze vorm van betalen wel rekening mee dat het niet altijd direct bij ons is bijgeschreven en het versturen van uw bestelling hierdoor kan vertragen.