Veilig betalen

Snel en veilig betalen- Beveiligde SSL verbinding
 
Veiligheid staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Dit betreft niet alleen jouw persoonsgegevens maar ook een veilige, en makkelijke manier van betalen. Om de betalingen volledig veilig te laten verlopen maken wij gebruik van een SSL verbinding. Je herkent een beveiligde verbinding ook aan het SSL-slotje boven- of onderin jouw webbrowser. Met de SSL-verbinding worden jouw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op www.dehuisdiersuper.nl waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.
Wanneer je betaalt via Mastercard, Visa, of Ideal wordt jouw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar onze betalingspartner Pay doorgeleid. Zodra Pay jouw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we jouw bestelling. Op deze manier bieden wij je een veilige manier en snelle manier van betalen.
 
Betaalwijzen
Je kunt bij ons kiezen uit verschillende betaalwijzen:
Ideal
Achteraf betalen
Visa/Mastercard
Webshopgiftcard
VVV Giftcard
Vooraf overmaken per bank
Ideal
Kies je voor betalen met Ideal dan wordt er gevraagd een bankkeuze te maken en word je meteen doorgeleid naar jouw bank. Met 1 klik op de knop kan je de overmaking in orde maken. Wij ontvangen het direct en kunnen jouw bestelling direct verzendklaar maken.
 
Achteraf betalen met Billink
Onze achteraf betalingen worden behandeld door Billink. Deze vorm van betalen brengt €0,99 kosten met zich mee welke bij jouw bestelling in rekening wordt gebracht. Deze manier van betalen is alleen mogelijk als je in Nederland woonachtig bent en jouw verzendadres overeenkomt met jouw factuuradres. Bij het aanvinken van deze optie dien je jouw geboortedatum in te vullen en akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden. Bij goedkeuring krijg je de bestelling thuis gestuurd met een bijgevoegde factuur. Je dient deze factuur dan binnen 14 dagen te voldoen. Met deze vorm van betalen kan je dus eerst de bestelling bezichtigen alvorens je betaalt.
 
Visa/Mastercard
Kies je voor betalen met Visa of Mastercard dan word je direct doorgeleid naar een scherm waar je jouw kaarthoudernaam, kaartnummer, CVC code en vervaldatum in kunt vullen. Bij deze manier van betalen ontvangen wij de betaling direct en kunnen wij jouw bestelling ook direct verzendklaar maken.
 
Webshopgiftcard
Ben je in het bezit van een webshopgiftcard dan kan je deze ook bij ons inwisselen. Je gaat hiervoor eerst naar de website www.webshopgiftcard.nl Op deze website kan je jouw kaart omzetten naar een e-card voor De Huisdiersuper. Je ontvangt dan van Webshopgiftcard een email met de voucher.
Vervolgens kies je bij het afronden van jouw bestelling bij De Huisdiersuper voor de betaaloptie Webshopgiftcard. Je wordt dan automatisch doorgeleid naar de giftcard waar je jouw vouchercode en controlecode kunt invullen. Blijft er nog een restant te betalen open staan? Dan word je vanaf hier doorgeleid naar de verschillende betaalkeuzes om jouw bestelling af te ronden. Uiteraard is het ook mogelijk jouw e-card maar deels in te wisselen.
 
VVV Giftcard
Ben je in het bezit van een VVV Giftcard dan kan je deze ook bij ons inwisselen. Je wordt dan automatisch doorgeleid naar de giftcard waar je jouw voor- en achternaam, kaartnummer en pincode kunt invullen. Blijft er nog een restant over? Dan word je vanaf hier doorgeleid naar de verschillende betaalkeuzes om jouw bestelling af te ronden.
 
Vooraf overmaken per bank
Kies je er liever voor om vooraf over te maken per bank dan ontvang je na het plaatsen van jouw bestelling een bevestigingsemail met het te betalen bedrag. Dit bedrag kan je dan overmaken ovv jouw bestelnummer naar ons rekeningnummer NL71 RABO 0153 6784 96. Houd met deze vorm van betalen wel rekening mee dat het niet altijd direct bij ons is bijgeschreven en het versturen van jouw bestelling hierdoor kan vertragen.