We geven steeds meer uit aan ons huisdier en dit is waarom

Geplaatst in Nieuws , Honden , Katten , Knaagdieren , Papegaaien , Paarden , Kippen door Barry Eichhorn op 19-03-2020 13:43

Nederlanders geven steeds meer geld uit aan hun huisdier. Dat blijkt uit onderzoek van dierenspeciaalzaak De Huisdiersuper. Sinds 2016 geven we maar liefst 20% meer geld uit aan onze dierenvriend.

Lees meer

Mooie plekken om te wandelen met de hond

Geplaatst in Honden door Het Huisdiersuper Team op 21-10-2019 11:57

Lekker rennen op het strandDe leukste wandelroutes in de omgeving van je huis kun je ondertussen wel dromen. Daarom wordt het tijd om eropuit te trekken met de hond. In Nederland zijn er een hele boel mooie plekken die je kunt ontdekken samen met de hond. Daarnaast is de hond ook soms toe aan een korte vakantie. Hier vind je het antwoord waar je het beste heen kunt gaan met de hond voor een weekendje weg.

Lees meer

Wat is een goed hondenhok?

Geplaatst in Nieuws , Honden door Het Huisdiersuper Team op 15-03-2018 14:35

Wat is een goed hondenhok?Op de markt zijn er vele soorten hondenhokken verkrijgbaar. Niet alle hokken zijn geschikt voor iedere situatie. Sommige mensen kopen een hondenhok voor honden die af en toe buiten zijn maar voor sommige honden wordt het hun permanent verblijf. Welke vragen kun je jezelf stellen om bij de juiste keuze hondenhok te komen. Wij zetten in dit blogbericht wat zaken op een rijtje om een zo goe dmogelijke keuze te maken.

Lees meer

Voorkom overgewicht: actief met je hond

Geplaatst in Nieuws , Honden door Denise van Lent - Gedragsbioloog & kattengedragstherapeut op 31-01-2017 17:39

hond, honden, overgewichtHet weer is momenteel erg zacht voor de tijd van het jaar. Je zou dus alvast een stap in de goede richting kunnen zetten door een paar minuten te besteden aan je goede voornemens. Op 1 januari beginnen er weer een heleboel mensen met een doel: meer bewegen en afvallen. Een goed streven waar ook de hond zijn voordeel mee kan doen. Ongeveer de helft van alle honden is te dik. Overgewicht bij de hond zorgt voor een kortere levensverwachting maar ook zijn kwaliteit van leven gaat omlaag. Genoeg beweging kan dit voorkomen.

Lees meer