Flexi Vario system rollijnen

Flexi Vario System

Flexi Vario systeem van alle gemakken voorzien

Het Flexi Vario systeem is erg innovatief in de vormgeving en zo is het erg strak en ergonomisch en dat biedt u het gewenste comfort. het is gemaakt van erg strek materiaal en is ook erg modern. Deze flexi Vario is voorzien van een sterk remsysteem met een erg goed rollend lint of koord. Het binnenwerk is nog altijd erg duurzaam en zeker niet onbelangrijk, betrouwbaar!

Varianten van het Flexi Vario systeem

De Flexi Vario is verkrijgbaar in 5 varianten, De maten gaan van XS tot maat L. Het lint of koord gaat van minimaal 3 meter naar maximaal 8 meter, het gewicht dat het Flexi Vario systeem minimaal kan dragen bedraagt 8kg, dat is bij een XS exemplaar. Het maximale gewicht is bij maat L, dat gaat tot maximaal 60kg De maat M wordt standaard geleverd met een speciaal ontworpen multi-belt systeem. Hierdoor kunt u het einde van de riem vervangen voor bijvoorbeeld de Flexi Stop Belt, de LED flash Belt, of een Duo Belt.

Enkele voordelen van het Flexi Vario systeem

Doordat het Flexi Vario systeem erg betrouwbaar is kan de hond lekker zijn eigen gang gaan, met het verfijnde begeleidingssysteem is er ten alle tijden controle over de hond en mocht er iets gebeuren dan kan er altijd gerekend worden op de stevige rem. Het lange koord biedt de hond alle vrijheid tijdens het wandelen en de riem op het eindstuk valt ook te verwisselen. het kan het worden uitgebreid met een LED lightning systeem en de Multi Box, altijd handig voor in de avond/nacht wanneer het donker is en minder kunt zien. De multi box kan worden vastgeklikt op de Flexi Vario rollijnen, Je kunt er bijvoorbeeld poepzakjes in doen of je gebruikt het als opbergdoosje voor snoepjes. Ideaal tijdens een hondentraining.
Voordelige flexi rollijnen van hoge kwaliteit