K9 Natural gevriesdroogd hondenvoer

K9 – De natuurlijke voeding waar uw hond dol op is!

De uitgestrekte en ongerepte Nieuw-Zeelandse natuur met zijn bergen, bossen, meren, grote valleien en groene weides – dat is de bron van K9 Natural 

K9 Natural houdt zich aan de strengste eisen voor een 100% natuurlijk rauw hondenvoer Het landschap is niet alleen pittoresk, maar geeft ook alles wat uw hond nodig heeft voor gezonde, passende en voedzaam dieet. De natuur biedt alles wat uw hond nodig heeft. Uw hond zal dol zijn op K9 Natural. Want: K9 Natural is gebaseerd op het foerageergedrag van de naaste verwant van de hond: de wolf. Genetisch gezien verschillen de hond & de wolf slechts 0.2% van elkaar. Dit is precies de filosofie die tot de ontwikkeling van K9 Natural heeft geleid. Nu, na 19 jaar ontwikkelen, is er een product dat volledig voldoet aan de hoge eisen die wij aan dit product gesteld hebben.

K9 Natural is een 100% natuurlijk en rauw hondenvoer en benadert daarmee de complete voedselvoorziening die Moeder Natuur biedt. Onze producten bieden uw hond, ongeacht de leeftijd, een evenwichtig en voedzaam dieet. Moeder Natuur biedt immers ook geen aangepaste voeding voor een pup of oudere hond. Evenmin biedt zij gekookte of gebakken ingrediënten: vers en rauw, dat is de basis voor K9 Natural.


 

K9 Natural Gevriesdroogd hondenvoer

Beste klantenservice | Bel ons: 073-8795409 | 2500m2 winkelplezier voor uw huisdier bij De Huisdiersuper.nl