Verzekering voor je hond- de goedkoopste of meest uitgebreide? | Vergelijk Hondenverzekeringen op VerzekerJeHuisdier.nl

Waarom je hond verzekeren? 4 nuttige tips

Een ziektekostenverzekering voor je hond, is dat eigenlijk wel nodig? Dat is een goede vraag. Lees snel de 4 nuttige tips en bepaal zelf of een verzekering voor jouw hond nodig is.

Tip 1: Voorkom hoge kosten 

Je hond mankeert iets en heeft een medische behandeling nodig. De kosten van een behandeling bij een dierenarts kunnen flink oplopen en worden vaak onderschat. Zo kunnen de kosten al snel oplopen tot meer dan € 1.000. Veel geld dat je vaak niet 1,2,3 hebt. Een hondenverzekering afsluiten zorgt ervoor dat een groot deel van deze kosten worden vergoed. Ook als je hond wat ouder is, kan verzekeren voordeel opleveren. Vanaf zo’n € 20,- per maand heb je al een goede verzekering.

Tip2: Maak je eigen keuze - vergelijk 

Het vergelijken van huisdierenverzekeringen bespaart je premie. Welke verzekeraar je het beste kunt kiezen als je een goede dierenverzekering voor je hond wilt afsluiten? Dat is een lastige vraag want wil je de goedkoopste, de meest uitgebreide of juist iets ertussenin. Vanaf zo’n € 20,- per maand heb je al een goede verzekering voor je hond die de meest voorkomende dierenartsbehandelingen vergoed. Zoals een consult, laboratoriumonderzoek, röntgenfoto's, een medisch noodzakelijke operatie, opname en verblijf in de dierenkliniek en geneesmiddelen.

Tip 3: Kijk ook naar aanvullende verzekeringen 

Weet je dat je hond een specifieke behandeling nodig heeft. Zoals gebitsbehandelingen, chemotherapie of behandeling van heupen of ellebogen. Dan is het zeker de moeite waard om naar een aanvullende verzekering te kijken. Want vaak lopen de kosten bij dit soort behandelingen snel op. Als je gaat verzekeren kijk dan goed naar de vergoedingen die je krijgt en welke premie je gaat betalen. Maak daarna voor jezelf een goede kosten/baten afweging.

Tip 4: Kijk op VerzekerJeHuisdier.nl 

Een goede website is VerzekerJeHuisdier.nl. Vergelijken op VerzekerJeHuisdier.nl is zeer eenvoudig en bespaart je premie. Na het invullen van gegevens krijg je meteen een overzicht met alle vergoedingen en premies van verschillende verzekeringen. Jij kiest zelf wat het beste bij je past. Al meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Verzekering voor je hond- de goedkoopste of meest uitgebreide? | Vergelijk Hondenverzekeringen op VerzekerJeHuisdier.nl

Adres DeHuisdiersuper.nl | Middelweg 32 (ingang kerkstraat) | 5253CA Nieuwkuijk | Tel: 073-8795409

De Huisdiersuper.nl | De grootste dierenspeciaalzaak in uw regio