Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Anti-blafbanden

De anti-blafbanden die wij in ons assortiment hebben werken met een spray, geluid of met beide. Zowel de spray als het geluid hebben absoluut geen nadelige gevolgen voor de hond. Losse navullingen van de spray zijn leverbaar.


De verschillende soorten antiblafbanden

Antiblafbanden en trainingsbanden met een geluidsignaal: zodra de hond blaft, klinkt er een onschuldige toon die zowel hoorbaar is voor de hond als de mens. Het corrigeren gebeurt op een diervriendelijke, humane en doeltreffende manier.


Antiblafbanden en trainingsbanden met een spray: het schrikeffect van de spray, alsmede de spray zelf brengt op geen enkele manier schade of gezondheidsproblemen toe aan uw hond. De afleiding van het schrikeffect is voor uw hond vaak voldoende om het blafgedrag af te leren.


Antiblafband en trainingsbanden met spray en hoogfrequentie geluidssignaal: tijdens bijvoorbeeld de training houdt u controle over uw hond tot een afstand van 85 meter. Voor de grotere afstanden zijn er ook uitvoeringen leverbaar met een bereik tot 275 meter. Het hoogfrequentie geluidssignaal is voor mensen niet hoorbaar. Zowel de spray als het geluidsignaal zijn absoluut niet nadelig voor de hond.


Belangrijk

Een hond blaft altijd met een reden. De antiblafbanden helpen de hond het blaffen af te leren maar niet tegen de oorzaak ervan. Om u hond echt te helpen is het noodzaak te achterhalen waarom hij blaft en dit probleem op te lossen. Wij verkopen geen stroombanden oftewel de Teletac banden.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl