Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Handige hondenstretchers voor zomer en winter

Wilt u uw hond graag een plaats bieden om lekker uit te rusten of warm te worden onder een fleece deken? Kies dan voor een van de handige hondenstretchers. U klapt deze eenvoudig uit en weer in, u kunt rekenen op hoogwaardige materialen en u kunt met een fleece deken zorgen voor een heerlijk warme combinatie. Uiteraard kunt u de deken gewoon wassen in de wasmachine en zorgt de hondenstretcher ervoor dat uw hond niet langer op de grond hoeft te liggen. Vergelijk de hondenstretchers met bijvoorbeeld de hondenbanken en maak online uw keuze.


Hondenstretcher tegen optrekkende kou

Wilt u een hondenstretcher kopen? U zorgt er daarmee voor dat uw hond geen last zal hebben van de optrekkende kou, waardoor u de stretcher zowel in de zomer als de winter kunt gebruiken. Kijk goed naar de afmetingen en het maximale gewicht van de hond, zodat u de juiste hondenstretcher kunt selecteren. Bekijk ook de hondenhokken, zodat het uw viervoeter zowel binnen als buiten aan niets tekort zal komen. U kunt online uw hondenstretcher bestellen, wij leveren deze dan zo snel mogelijk bij u af.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl