GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Benches

(24 producten)
Filter
Filter

Waarom een bench?

Als u een pup in huis krijgt is een bench ideaal tijdens de zindelijkheidstraining. Ook is het gemakkelijk als u even weg moet en u niet het risico wil lopen dat de pup tijdens uw afwezigheid dingen in huis stuk maakt.


Door er een hondenkussen of hondendeken in te leggen maakt u van iedere bench een lekker plekje waar de pup ongestoord kan slapen. Als er dan ook nog wat hondenspeeltjes in de bench liggen hoeft de pup zich niet te vervelen als u even weg bent.


In welke gevallen is een bench ook erg handig?

Een bench is ook fijn als de hond moet revalideren na bijvoorbeeld een operatie, en zich rustig moet houden. Geef in dat geval de hond ook de beschikking over honden speelgoed, of een lekkere kluif. Mocht u bijvoorbeeld een hond hebben die niet helemaal te vertrouwen is met o.a visite is het ook een optie om de hond zolang even in de bench te doen, dit geeft zowel rust aan de hond als aan de visite.


Welke maat bench heeft u nodig?

Een bench moet in ieder geval groot genoeg zijn zodat de hond er comfortabel langere tijd languit in kan liggen. Een bench kan nooit te groot zijn voor een volwassen hond, wel te klein.


Wij bieden de benches aan in verschillende maten. Voor advies verwijzen wij u graag door naar onze tippagina. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met het maken van de keuze voor de juiste maat bench.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl