Prijs
  1. -
Kleur
  1. Bruin
  2. Zwart

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Slipkettingen

Er zijn twee soorten slipkettingen, met en zonder begrenzing.


Slipketting met begrenzing

Deze slipketting is door zijn dubbele uitvoering extra stevig. De begrenzing zorgt ervoor dat de slipketting niet onbeperkt aangetrokken kan worden en voorkomt het zogenaamde wurgeffect. Ideaal voor honden die de neiging hebben hard te trekken. Let bij de aankoop wel goed op de halsmaat van uw hond. 


Slipketting zonder begrenzing

Deze metalen slipkettingen zijn zeer duurzaam en sterk wat hem uitermate geschikt maakt voor trainingsdoeleinden. Wij adviseren u om deze slipkettingen UITSLUITEND te gebruiken tijdens de trainingen. Deze slipkettingen zijn verkrijgbaar in kleine en grote schakels en leverbaar in diverse lengtes.


Er zijn diverse hondenscholen die niet met slipkettingen werken, daarvoor hebben wij ook de gewone halsbanden in alle soorten en maten in ons assortiment.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl