Prijs
  1. -
Breedte
  1. 71-90cm.
  2. >110cm.

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Waar moet een goed hondenhok aan voldoen?

Heb je een waakhond die veel buiten zit om de wacht te houden of is jouw hond gewoon graag veel buiten? Dan heeft hij wel een hondenhok nodig waar hij altijd de mogelijkheid heeft om droog en beschut te kunnen gaan liggen. Maar hoe weet je nu welk hondenhok het meest geschikt is voor jouw hond? Om de juiste keuze te kunnen maken moet je eerst het doel van het hondenhok bepalen.

Wat is het doel van het hondenhok?

Zoals hierboven beschreven kan een hondenhok voor verschillende situaties ingezet worden. Heb jij een hond die altijd buiten is dan dient het hondenhok aan veel strengere eisen te voldoen dan een hond die parttime buiten is. Vraag jezelf dus eerst af wat het doel gaat worden. Neem hier ook het hondenras in mee, want niet ieder hondenras is geschikt om langere tijd buiten te verblijven.

Alle hondenhokken direct leverbaar

Om een goed hondenhok aan te schaffen voor jouw hond dien je dus goed te kijken naar jouw situatie. Heb je toch nog hulp nodig? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je hiermee te helpen. Alle hondenhokken zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen dus binnen 1 werkdag al bij je thuis bezorgd worden. Ook zijn de hondenhokken eventueel te bezichtigen in onze Megastore in Nieuwkuijk.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl