GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Hondenkussen

(41 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Hondenkussens

Jouw trouwe viervoeter verdient natuurlijk het allerbeste kussen. Een zacht bedje zorgt er namelijk voor dat je hond lekker slaapt en zijn energie oplaadt. Een uitgeruste hond is zowel mentaal als fysiek sterker. Een hondenkussen moet daarom aan vele voorwaarden voldoen. Het kussen moet comfortabel en praktisch zijn, maar ook mooi passen in jullie leefomgeving. Wij helpen je daarom op weg tijdens het maken van de juiste keuze!

De grootte van je hondenkussen

Of je een extra groot hondenkussen of juist een kleiner formaat nodig hebt, hangt samen met de grootte van het ras. Een trucje om de maat te bepalen, is door de hond in een slaaphouding op te meten. Reken op z’n minst 10 centimeter extra tijdens het uitzoeken van het hondenkussen. Je huisdier moet namelijk genoeg ruimte hebben om zelf zijn ideale slaaphouding te bepalen.

Buiten een hondenkussen neerleggen

Het is belangrijk dat je hond verschillende rustplekken heeft. Door een hondenkussen buiten neer te leggen, creëer je ook hier een comfortabel holletje. Je kunt daarom kiezen voor een kussen met een afneembare hoes. Maar we hebben ook sterke kussens in ons assortiment die je zelfs met de tuinslang kunt schoonspuiten! Een hondenkussen met binnen- en buitenhoes is ook een goede optie.

Samen op pad: een hondendeken in de auto

Een hond is een typisch gezelschapsdier: ze zijn het liefst bij je. Waarschijnlijk neem je jouw trouwe maatje ook graag mee op pad. Een deken of kussen voor in de auto zorgt ervoor dat jouw dier zijn plekje herkent, wat hem comfort geeft. Ook kan het een hoop vuiligheid in de auto schelen. Een hondenbed maakt van de kofferbak een holletje voor jouw hond. Het bed is speciaal gemaakt voor autoritjes, maar je kunt ook een handige hondkleed of een benchkussen in de auto leggen. Dit is ideaal, omdat je dan op de plek van bestemming ook een fijn plekje voor jouw hond kan creëren. Zoals op het terras, tijdens de vakantie of bij visite.

Hondenkussen voor binnen

De Huisdiersuper heeft een ruim assortiment met kussens die ook in de woonkamer mooi staan. Denk bijvoorbeeld aan een luxe hondenpoef voor in een elegant interieur. Of een vrolijk design, zoals streepjes of een trendy luipaardprint om het hondenkussen een eye catcher te maken. Liever een neutrale look? Kies dan voor bijvoorbeeld een kussen met een grijze of beige kleur.