Prijs
  1. -
Lengte
  1. 120cm.
  2. 5m.
  3. 10m.
Kleur
  1. Geel
  2. Zwart

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Diverse accessoires voor hondenriemen

Wilt u ook ‘s avonds of tijdens de schemer veilig met uw hond over straat? Kies dan voor de diverse producten op het gebied van veiligheid uit ons assortiment. Ook zijn er koppelstukken verkrijgbaar voor als u 2 kleinere honden heeft en maar 1 riem wilt gebruiken. Voor de sportievelingen zijn er speciale heupriemen met spiraal lijn om zo lekker samen met uw hond te hardlopen.


Veiligheidslichtjes en reflecterende hondenlijnen

U kunt binnen de diverse accessoires voor de hondenlijnen onder andere denken aan veiligheidslichtjes. U kunt deze bevestigen aan de hondenlijn of aan de halsband, zodat andere weggebruikers zowel u als uw hond goed zien lopen. Denk daarnaast aan reservebatterijen voor de lampjes en zorg bijvoorbeeld voor een reflecterende hondenriem. Op die manier laten de lichten van auto’s, vrachtwagens of scooters de riem oplichten, en bent u goed zichtbaar. U kunt online uw accessoires voor de hondenriemen bestellen. Wij zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft om er samen met uw hond op uit te trekken. Veiligheid voorop!

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl