Prijs
  1. -
Kleur
  1. Bruin
  2. Zwart

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Sliplijnen voor honden zonder halsband

Doet u uw hond liever geen halsband om? Dan kunt u gebruik maken van een sliplijn, om uw hond toch uit te kunnen laten en dichtbij u te kunnen houden. De sliplijnen zijn gemaakt van stevige materialen, en zijn makkelijk te hanteren. De sliplijnen zijn daarmee een alternatief voor bijvoorbeeld de Flexi rollijnen en de universele hondenriem, die u tevens heel eenvoudig online kunt bestellen.


Sliplijnen van hoogwaardige materialen

De sliplijnen uit ons assortiment zijn gemaakt van stevig gevlochten nylon. U kiest met Arizona voor een betrouwbare sliplijn, dat bekend staat om de goede combinatie van stevigheid en comfort voor de hond. U kunt gebruik maken van bijvoorbeeld een groene of een bruine sliplijn, afhankelijk van uw specifieke voorkeur. Uw hond gaat graag uit wandelen met de sliplijn, zodat u lekker vaak samen naar buiten kunt. U kunt uw sliplijnen online bestellen, wij zorgen ervoor dat u er zo snel mogelijk op uit kunt trekken met uw hond, zonder dat u daar een halsband voor nodig heeft.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl