Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Beloon uw hond met onze beloningssnacks

Wilt u uw hond eens lekker verwennen, of tijdens de training zorgen voor een heerlijke beloning? Maak dan gebruik van een van de beloningssnacks, in combinatie met het speelgoed voor de hond dat u online kunt kopen. Kies bijvoorbeeld voor de Rodi Party Mix waar uw hond dol op zal zijn. U betaalt een scherpe prijs en wij zorgen ervoor dat u de snacks om uw hond te belonen zo snel mogelijk in huis heeft.

 

Beloningssnacks in diverse smaken

Uiteraard zijn de beloningssnacks verkrijgbaar in een aantal verschillende smaken, afhankelijk van wat uw hond lekker vindt. Kies voor onze sportieve mix of aan de andere kant wellicht voor de beloningssnack met kip. Blader door ons uitgebreide assortiment met beloningssnacks en zorg ervoor dat u uw hond echt eens lekker kunt verwennen. Komt u er zelf niet goed uit, of bent u benieuwd welke snacks het best voor uw hond geschikt zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl