Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Kauwbotten

(30 producten)
Filter
Filter

Kauwbotten bestellen voor de hond

Kauwbotten en kauwsticks vormen een ware beloning voor uw hond, terwijl u er daarnaast voor zorgt dat het gebit van uw hond er behoorlijk op vooruit gaat. Het is voor de tanden van uw hond van belang om regelmatig gebruik te maken van de kauwbotten of bijvoorbeeld een stuk geperst been. Uw hond zal hier, naar gelang de grootte, al snel een tot enkele dagen mee doen, waardoor u de kauwbotten uitstekend kunt gebruiken als aanvulling op de reguliere voeding.

 

Geperst been of kauwsticks

U heeft de keuze uit tal van verschillende kauwbotten, bijvoorbeeld in de vorm van geperst been of als kauwsticks. Kies voor een mix van dierlijke en plantaardige voedingsstoffen, of zorg er met de kauwbotten voor dat u uw hond de beloning kunt geven die hij of zij verdiend. Wenst u advies over het ideale kauwbot voor uw hond, of wilt u daar meer over weten? Neem contact op met onze klantenservice, zij vertellen u graag meer over hoe u hier het best gebruik van kunt maken.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl