Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Aqua speelgoed

(24 producten)
Filter
Filter

Aqua speelgoed voor de hond bestellen

Vindt uw hond het heerlijk om het water in te duiken, tijdens een warme zomerse dag of gewoon om alle prikkels even van zich af te gooien? Maak gebruik van het aqua speelgoed, een speciale categorie binnen het speelgoed dat geschikt is voor gebruik in het water. Gebruik de Catch Me Boomerang om ook bij het water te apporteren, of kies een van de andere speeltjes om uw hond op een speelse manier uit te kunnen dagen.

 

Spelen met de hond in het water

Laat uw hond in het water spelen en kies voor bijvoorbeeld de ToyFastic speelstok, of maak gebruik van een slingertouw. De speeltjes maken het water tot een ideale speelplaats, om er actief doorheen te springen, te rennen en erin te duiken om richting het speeltje te zwemmen. Blader door ons assortiment en maak uw keuze, wij zorgen ervoor dat u het aqua speelgoed voor de hond zo snel mogelijk in huis heeft. Wenst u ondersteuning van onze klantenservice? Zij vertellen u graag welk speeltje uw hond het meest zal waarderen.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl