Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Hondentondeuse in de prijscategorie die u zoekt

Zoekt u een hondentondeuse, om de vacht van uw hond bij te kunnen werken? Profiteer online van onze aanbiedingen en maak daarnaast gebruik van de diverse opzetkammen en scheermessen. We presenteren u uitsluitend uitstekende producten van de gerenommeerde merken, waar bijvoorbeeld de Artisan Platinum Tondeuse een goed voorbeeld van is. Profiteer van onze scherpe online prijzen en zorg ervoor dat u met een hondentondeuse zelf de vacht van uw hond kan bijhouden.


Draadloze hondentondeuse bij DeHuisdiersuper.nl

Zoekt u naar een draadloze hondentondeuse, of een tondeuse instapmodel? Kies voor een tondeuse met een accu en een oplader, zodat u hier optimaal flexibel mee kunt werken en het snoer niet langer in de weg zal zitten. Zoek tussen ons uitgebreide aanbod aan hondentondeuses naar een scherpe aanbieding en bekijk ook de producten op het gebied van onderhoud, zodat u de hondentondeuse in topvorm kunt houden, en de vacht van uw hond in een goede conditie kunt houden.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl