Prijs
  1. -

Alle hondenriemen met 15% korting

Onderhoud voor uw producten op het gebied van hondenverzorging

Maakt u gebruik van onze producten op het gebied van hondenverzorging, of zoekt u naar onderhoudsproducten voor andere apparaten die u heeft liggen? Bent u reeds in het bezit van de Constanta Scheermachine Olie? We werken bewust met uitstekende merken voor het onderhoud van uw apparaten zoals scheermachines, zodat u kunt rekenen op een vlekkeloos gebruik, waarmee u zowel uw hond als uzelf een plezier kunt doen.

Clean spray en cool spray bestellen

Blader door ons productaanbod op het gebied van onderhoud en zorg ervoor dat u de hondentondeuse optimaal onderhoud geniet. Maak gebruik van de producten van Constanta, zoals de Clean Spray of de Cool Spray. Dankzij de inhoud van 400ml kunt u hier langere tijd mee vooruit en zorgen we er met de onderhoudsproducten voor dat u de vacht van uw hond uitstekend in conditie kunt houden. Heeft u vragen over het onderhoud, of over één van de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij vertellen u er graag meer over.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 0% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen