Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Opzetkammen en scheermessen voor de hondentondeuse

Blader door onze verschillende opzetkammen en scheermessen, om optimaal gebruik te maken van uw hondentondeuse. Zoekt u naar vervangings snijmessen, naar producten op het gebied van onderhoud, of wellicht naar een van de complete sets met geharde scheermessen? U vindt het binnen ons uitgebreide assortiment, waarmee we er graag voor zorgen dat u de vacht van uw hond zelf in topconditie kunt houden.

Vervangings snijmessen voor uw hondentondeuse

Maak onder andere gebruik van de vervangings snijmessen voor uw hondentondeuse, zodat u doorlopend kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Een scherp mes van goede kwaliteit maakt het scheren van de vacht eenvoudiger, zodat u hier uw hond een plezier mee kunt doen en u hier zelf gemakkelijker aan kunt werken. Koop direct een complete set, of vervang een van de messen die u gebruik voor de hondenverzorging met onze kwalitatieve producten.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl