Prijs
  1. -

50% korting op alle kooi toebehoren bij aankoop van een konijnenhok

Opzetkammen en scheermessen voor de hondentondeuse

Blader door onze verschillende opzetkammen en scheermessen, om optimaal gebruik te maken van uw hondentondeuse. Zoekt u naar vervangings snijmessen, naar producten op het gebied van onderhoud, of wellicht naar een van de complete sets met geharde scheermessen? U vindt het binnen ons uitgebreide assortiment, waarmee we er graag voor zorgen dat u de vacht van uw hond zelf in topconditie kunt houden.

Vervangings snijmessen voor uw hondentondeuse

Maak onder andere gebruik van de vervangings snijmessen voor uw hondentondeuse, zodat u doorlopend kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Een scherp mes van goede kwaliteit maakt het scheren van de vacht eenvoudiger, zodat u hier uw hond een plezier mee kunt doen en u hier zelf gemakkelijker aan kunt werken. Koop direct een complete set, of vervang een van de messen die u gebruik voor de hondenverzorging met onze kwalitatieve producten.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 0% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen