De Huisdiersuper.nl mag zich de trotse sponsor noemen van Dog Alert

Voer

(164 producten)
Filter
Pagina 1 van 6 Alles tonen
Filter
Pagina 1 van 6 Alles tonen

Gezond hondenvoer

Gezond hondenvoer is van groot belang voor je hond. Door de juiste keuze te maken kunnen veel gezondheidsklachten worden voorkomen en heeft de hond vaak meer energie. De Huisdiersuper.nl ziet het belang hiervan in en biedt daarom ook alleen maar gezonde, eerlijke en biologisch verantwoorde hondenvoeding. Het voer dat je op onze site tegenkomt voldoet aan de strengste gezondheidseisen en zijn bewezen merken die de gezondheid van je hond voorop stellen.


Enkele voorbeelden van het voer dat je bij De Huisdiersuper.nl kan vinden:
- K9Natural
- Acana
- Orijen
Profine

 

K9Natural voer

De visie achter K9Natural gevriesdroogd hondenvoer is dat een voer alles moet bevatten wat een wolf in de vrije natuur ook tot zijn beschikking heetf. De hond en wolf verschillen op DNA niveau namelijk maar 0,2% van elkaar. K9 Natural is een 100% natuurlijk en rauw hondenvoer en benadert daarmee de complete voedselvoorziening die Moeder Natuur biedt. Kijk snel naar ons K9Natural assortiment voor meer informatie.Acana voer

Acana is een Canadees hondenvoer wat wordt bereid in gecertificeerde en onderscheidde keukens in Alberta, Canada. Het maakt gebruik van lokale vleesproducten  van vrije dieren en biedt ook een complete graanvrije serie (Acana Specials). Het is een voedingrijk dieet gebaseerd op vlees en vis aangevuld met kleine hoeveelheden fruit, grassen en groenten. Het Acana hondenvoer is een grote bron van natuurlijke glucosamine en chondroitin hetgeen wat in vele voeders verloren gaat tijdens het bereidingsproces. Acana hondenvoer is biological appropriate en wordt ten alle tijden in dezelfde regionale fabriek bereidt (geen uitbesteding aan derden).

 

Orijen voer

Orijen Biologically AppropriateTM  voedsel wordt bereid met grote hoeveelheden en variaties van ingrediënten zoals moedernatuur het voor honden en katten bedoeld heeft, inclusief nutritioneel hoogwaardige lever, pens en kraakbeen, en zonder hoog glychemische granen en plantaardige eiwitten welke nauwelijks voorkomen in de natuurlijke voeding. Bereid in de bekroonde keukens in Canada en vervaardigd uit de beste en meest verse ingrediënten, Orijen draagt bij uw geliefde hond en kat gelukkig, gezond en sterk te krijgen en te houden.Terwijl conventionele voedingen vaak gebruik blijven maken van grote hoeveelheden graan en beperkte hoeveelheden groenten en fruit (meestal in poeder vorm van onbekende bron), heeft Orijen de ongewenste granen vervangen voor groenten en fruit welke vers worden geleverd vanuit onze eigen regio.

 Profine voer

De SUPERPREMIUM formules van Profine zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek op het gebied van hondenvoeding, en zijn ontwikkeld door vooraanstaande Europese voedingsspecialisten in samenwerking met topfokkers in Scandinavië.

De formules van Profine bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen dat jouw hond een uitgebalanceerde voeding krijgt. De unieke combinatie van kip/lam/zalm en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.3% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen