GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Acana

(23 producten)
Filter
Filter

Waar komt het merk Acana vandaan?

Acana Classics hondenvoeding wordt bereid door Champion Petfoods dat is gevestigd in Morinville, Alberta, Canada. Niet alleen zijn zij de producent van de gehele Acana lijn ( Acana Classics, Acana Heritage en Acana Regionals) maar ook van het Orijen hondenvoer. Beide producten worden uiterst nauwkeurig bereid in hun gecertificeerde keukens.


Het familiebedrijf hanteert voor al de bereiding van het hondenvoer dezelfde standaard. Namelijk:

- Het gebruik van een hoog percentage (VERS) vlees en (VERSE) vis van vrije uitloop en scharreldieren.
- Een grote variatie van (VERS) vlees en (VERSE) vis ingrediënten.
- De gebruikte vlees en vis ingrediënten worden in een zo'n groot mogelijk percentage aan de bereiding toegevoegd.


Acana heeft 3 soorten lijnen hondenvoer in zijn assortiment, namelijk de Acana Classics, Acana Heritage en de Acana Regionals. Alle 3 deze lijnen hebben gemeen dat ze een hoog aandeel aan vlees en vis bevatten. Onderstaand geven we een korte uitleg over de verschillen tussen deze Acana lijnen.


Acana Classics

De Acana Classics hondenvoeding is zeer geschikt voor baasjes die hun hond kennis willen laten maken met de grote voordelen van een Biologically Appropriate hondenvoeding. De Acana Classics zijn zeer betaalbaar en worden bereid met 50% vlees of vis waarvan minstens eenderde vers of rauw is. Hierdoor is het aantal synthetische toevoegingsmiddelen tot het absolute minimum beperkt. Door de drie verschillende smaken Prairie Poultry, Wild Coast en Classic Red is er voor iedere hond wat wils.

Acana Heritage

Acana Heritage bestaat voor 60-75% uit vlees en vis en is vrij van glycemische koolhydraten. De Acana Heritage is zeer rijk aan dierlijke eiwitten en vetten en draagt bij aan een goede conditie van je hond. Het vlees en vis is minimaal voor eenderde vers of rauw aangevuld met gedroogd vlees en vis. Hierdoor bevat deze voeding een sterke en natuurlijke bron van vleeseiwit.

Acana Regionals

Acana Regionals hondenvoeding onderscheidt zich van de Acana Classics en Acana Heritage omdat deze geheel graanvrij is. Hierdoor is er een laag koolhydraat gehalte. Deze hondenbrokken worden bereid met een grote verscheidenheid aan regionale ingredienten zoals lam, scharrelkip, kalkoen, eend, vis en agnus runderen. Daarbij is deze hondenvoeding ook nog eens geheel vrij van conserveringsmiddelen. Naast het verse vlees en vis wordt deze hondenvoeding aangevuld met regionale groenten, kruiden en fruit. Samen met organische zeegroenten, framboosblad en goudsbloem is de voeding dan geheel compleet. 

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl