GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Pro-Nutrition Flatazor

(17 producten)
Filter
Filter

Pro-Nutrition Flatazor

Pro-Nutrition Flatazor verzorgt je hond in al zijn levensfases van hoge kwaliteit voeding die perfect aansluit op zijn behoeftes, grootte en leeftijd. Met meer dan 50 jaar ervaring is deze kwaliteitsvolle hondenbrok, helemaal uitgebalanceerd door gebruik van gevarieerde en natuurlijke ingredienten, zorgvuldig geselecteerd. Daar er geen concessies zijn gedaan bij de bereiding geef je je hond een brok van onberispelijke kwaliteit.

Pro-Nutrition Flatazor heeft drie formules zodat er altijd een voeding is die perfect aansluit op jouw hond

  • Prestige-formule

  • Protect-formule

  • Pure Life-formule

Pro-Nutrition Flatazor Prestige

Pro-Nutrition Flatazor Prestige is ontwikkeld om je hond een optimaal dieet aan te bieden dat voedzaam, smakelijk en perfect uitgebalanceerd is. Deze voeding biedt alles wat je hond nodig heeft ongeacht het fysiologische stadium of conditie waar hij in verkeerd. De Prestige formule is samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen, op basis van plantaardige grondstoffen, GMO vrij, gediversifieerde ingredienten van hoogwaardige kwaliteit welke gemakkelijk verteren en zorgvuldig geselecteerd zijn. Elke brok in deze serie bevat polyfenolen-rijke appelvezels, fructooligosacchariden en lijnzaad.

Pro-Nutrition Flatazor Protect

Pro-Nutrition Flatazor Protect is ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de meest voorkomende problemen bij honden zodat ze steeds in vorm blijven. Elke brok in deze serie bevat verschillende planten die vanwege hun heilzame werking gebruikt worden bij fytotherapie. De voedingsstoffen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten geen GGO-ingredienten, zijn goed verteerbaar en hypoallergeen. Er zitten dus geen tarwe en soja in verwerkt. Ideaal voor honden met problemen aan de huid, spijsvertering, gewrichten en overgewicht.

Pro-Nutrition Flatazor Pure Life

Pro-Nutrition Flatazor Pure Life zit boordevol natuurlijke voedingsstoffen die essentieel zijn voor een evenwichtige voeding en is perfect afgestemd op het carnivore karakter van je hond. Pure Life bevat geen granen en gluten, geen kleurstof, is vrij van GGO- grondstoffen en bevat natuurlijke antioxidanten. Ten minste 85% van de eiwitten zijn van dierlijke oorsprong. De grote diversiteit aan fruit en groenten dragen bij aan het welzijn en de immuniteit. Kortom, zeer smaakvol en gezond!