Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

De juiste hondendraagtas

Draagtassen voor de hond zijn er in verschillende maten en doeleinden. Wil je bijvoorbeeld regelmatig met je hond of pup op stap of is het even tijdelijk als je bijvoorbeeld de trap in het trappenhuis moet afdalen. Kijk voor de juiste hondendraagtas goed naar het gebruik er van en neem bij twijfel even contact op met onze klantenservice. Zij helpen u namelijk graag verder.


Welk materiaal is het beste voor een hondendraagtas?

Als je een draagtas of draagmand zoekt voor bijvoorbeeld een dierenartsbezoekje dan is de Curver reismand ideaal. Deze kan namelijk van boven open waardoor je de hond makkelijk er in kan zetten. Ook is hij erg robuust en geeft veel bescherming aan je hond of pup. De nylon draagtassen zijn namelijjk wat flexibeler en en de vorm past zich wat sneller aan voor extra ligcomfort. In het geval je meer iets zoekt om je hond mee te nemen in de auto of voor een langere tijd, dan raden wij aan om voor een transportbox te kiezen in plaats van een draagtas.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl