Prijs
  1. -

GRATIS verzending | 30 dagen retourrecht | Snel en veilig betalen | Snelle levering | DeHuisdiersuper.nl

Waakborden

(21 producten)
Filter
Filter

Waakborden met diverse honden

“Ik waak voor m’n baas, betreden op eigen risico.” Bent u op zoek naar een dergelijk waakbord, om aan de deur al aan te geven dat uw trouwe viervoeter altijd voor u klaar staat? Blader online door onze waakborden en ga op zoek naar een exemplaar met daarop uw hond. Maak bijvoorbeeld gebruik van een waakbord met een Ierse Setter of een waakbord met een Golden Retriever.

 

Waakborden met diverse honden

U heeft de keuze uit waakborden met diverse honden, waardoor de kans groot is dat ook uw hond er tussen zal staan. Kunt u uw hond niet direct vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. U kiest al vanaf een paar euro voor een stevig waakbord voor aan de deur, dat we uiteraard spoedig naar u verzenden. Blader online door de verschillende waakborden en selecteer die met de afbeelding van uw hond, of ga daar meer gericht naar op zoek door middel van de zoekfunctie. Wij zorgen voor een waakbord van hoge kwaliteit, dat u zonder problemen aan de deur of de gevel op kunt hangen.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl