Hondenkennel Hooiberg Siem Voldux

Afmeting: 392x150x235cm

De hondenkennel Hooiberg Siem bestaat uit twee gedeeltes; een kennel gedeelte én een nachthok. Het honden nachthok heeft een buiten afmeting van 150 x 150 cm en is opgebouwd op een houten frame van ge... Toon meer
2.479,00

6-10 werkdagen

bewaren
 • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Behulpzaam en deskundig advies
 • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Hondenkennel Hooiberg Siem Voldux
- Afmeting: 392x150x235cm

De hondenkennel Hooiberg Siem bestaat uit twee gedeeltes; een kennel gedeelte én een nachthok. Het honden nachthok heeft een buiten afmeting van 150 x 150 cm en is opgebouwd op een houten frame van geïmpregneerd balken, deze constructie biedt de stevige basis voor de hooiberg. Aan de buitenzijde is deze hooiberg verstevigd én verfraaid met robuuste Douglas balken en een stijlvolle afwerking van zwarte potdekseldelen. De combinatie van deze materialen geeft een prachtige kleurencombinatie op dit hondenverblijf. Het nachthok is eenvoudig te betreden door middel van de grote toegangsdeur aan de voorzijde. Zo heeft u altijd optimale toegang tot het gehele nachtverblijf.

Het nachthok staat in directe verbinding met de aangrenzende hondenkennel, welke uw hond eenvoudig kan bereiken via de vrije doorgang. Deze kennel is tevens voorzien van de Douglas details en de potdeksel afwerking. De kennel heeft een ruim grondoppervlakte en is voorzien van een groot ijzeren kennelpaneel aan de voorzijde waardoor er meer licht in de kennel valt. Dit paneel beschikt tevens over een deur waardoor uw viervoeter ook via de kennel het verblijf kan betreden. Het schuine dak is voorzien van zwart dakleer en zorgt voor een optimale afwatering op de kennel.

Het hondenhok is onderhoudsvrij en heeft een zeer lange levensduur. 

 

Specificaties

 • Zeer ruim hondenhok
 • De looks van een hooiberg
 • Veel beschutting
 • Gemaakt met geimpregneerd hout en betonplex
 • Geheel onderhoudsvrij
 • Dak bedekt met dakleer
 • 2 jaar garantie

Belangrijke informatie

Dit hondenhok wordt deels gemonteerd geleverd. Dit houd in dat het hok in panelen wordt geleverd en het dak reeds gemonteerd is. Uiteraard wordt u ook voorzien van de juiste bevestigingsmaterialen, zodat het afmonteren eenvoudig is. Het hok wordt geleverd door een aparte koerierdienst van Voldux. Voldux neemt hiervoor contact met u op en zal zorg dragen voor een levering binnen 6 werkdagen. Dit geldt voor zowel Nederland als Belgie. Op moment van levering is het noodzaak dat er hulp aanwezig is. Door het gewicht van het hok kan het hok niet alleen door de koerier verplaatst worden. Het hok wordt verplaatst middels karretjes en indien er naar de exacte plek gereden kan worden zonder obstakels en over een verharde weg zal de koerier hierbij ondersteunen.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.