Hondenkennel Reno XL Voldux

Afmeting: 342x130x132cm

De hondenkennel Reno XL wordt handgemaakt en tot in de puntjes uitgewerkt door ervaren vakmannen. De hondenkennel heeft een totale afmeting van 342 x 130 x 132 centimeter en biedt hiermee een grote ru... Toon meer
1.694,00

6-10 werkdagen

bewaren
 • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • Behulpzaam en deskundig advies
 • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

Hondenkennel Reno XL Voldux
- Afmeting: 342x130x132cm

De hondenkennel Reno XL wordt handgemaakt en tot in de puntjes uitgewerkt door ervaren vakmannen. De hondenkennel heeft een totale afmeting van 342 x 130 x 132 centimeter en biedt hiermee een grote ruimte voor de buiten huisvesting van uw hond. Deze prachtige hondenkennel is opgebouwd in twee gedeeltes; een kennelgedeelte én een ruim binnen hok voor de hond. Deze hondenkennel bestaat uit een stevige basis constructie van geïmpregneerde balken, welke samen het frame vormen van deze kennel. De buitenzijde is voorzien van Douglas balken en een afwerking van potdekseldelen. De combinatie van deze materialen biedt een prachtige kleurencombinatie welke zeker niet zal misstaan in de achtertuin.
Het nachthok is voorzien van een toegangsdeurtje welke goede toegang verleent tot het nachthok.
Het nachthok heeft een open directe doorloop voor de hond, deze kan zelf eenvoudig de kennel inlopen vanuit het nachthok. De hondenkennel heeft een groot kennelpaneel aan de voorzijde welke zorgt voor veel lichtinval in de kennel. Het kennelpaneel beschikt over een deur zodat u ook eenvoudig via de kennel het verblijf kunt betreden. Het volledige dak van de kennel is voorzien van dakleer, wat zorgt voor de meest ideale afwatering op het verblijf voor uw hond. Deze grote hondenkennel voor buiten is een comfortabele, veilige én fijne plek voor uw viervoeter.

Specificaties

 • Zeer ruime hondenkennel met nachthok
 • Handige toegangsdeur
 • Veel beschutting
 • Gemaakt met geimpregneerd hout en betonplex
 • Geheel onderhoudsvrij
 • Dak bedekt met dakleer
 • 2 jaar garantie

Belangrijke informatie

Dit hondenhok wordt geleverd in panelen. Het hondenhok wordt geleverd door een aparte koerierdienst van Voldux. Voldux neemt hiervoor contact met u op en zal zorg dragen voor een levering binnen 6 werkdagen. Dit geldt voor zowel Nederland als Belgie. Op moment van levering is het noodzaak dat er hulp aanwezig is. Door het gewicht van het hondenhok kan het hok niet alleen door de koerier verplaatst worden. Het hondenhok wordt verplaatst middels karretjes en indien er naar de exacte plek gereden kan worden zonder obstakels en over een verharde weg zal de koerier hierbij ondersteunen.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.