Katten

Quapas! Catcube leverbaar in twee maten en kleuren

Extra scherp geprijsd!

Alles voor de kat bij De Huisdiersuper.nl

Dé online kattenspecialist!

Alle producten die je op onze website kunt vinden zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij stellen wij het welzijn van de kat voorop en willen wij jou graag adviseren.

Katten zijn leuke gezelschapsdieren maar hebben uiteraard wel de nodige verzorging nodig. Ook hebben katten bepaalde eigenschappen waarbij men rekening dient te houden bij de aanschaf. Katten houden er namelijk van hun nagels ergens in te zetten. Wij bieden dan ook een ruim assortiment krabpalen en krabplanken om de kat in die behoefte te voorzien. 

Behalve krabben kan jouw kat of kit  ook heerlijk wegdromen in een krabpaal. Op zoek naar een mandje of kussen voor in huis? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Leuke, frisse printjes geschikt voor ieder interieur. 

Naast een lekkere rust- en krabplek vinden katten het ook heerlijk om te spelen. Leuke speelhengels, balletjes, muisjes of tunnels waar ze zich met alle hartenlust op uit kunnen leven. Ook kan dit voor leuke interactie met het baasje zorgen.

Vele katten doen hun behoefte buiten middels een kattenluik maar heb je nu echt een binnenkat, dan heb je ook een kattenbak en kattengrit nodig. Controleer je kat of kitten ook met regelmaat vlooien, teken of wondjes. Dit in combinatie met een goede voeding kan je de nodige bezoeken aan de dierenarts voorkomen.

Krabpalen   Krabpaal   Staywell   Kattenluik   Kattenbak  Krabpaal Main Coon   Krabplank   Kattenmand  Online dierenwinkel   Kattenspeelgoed

Beoordeling 9.2% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen