Prijs
  1. -

GRATIS snacks bij aankoop doggy bagg hondenkussens

Flexi rollijnen voor uw kat bestellen

Wilt u een Flexi rollijn voor uw kat bestellen? Maak bijvoorbeeld gebruik van de Flexi Classic 1 in roze, met een lijn van 5 meter. U heeft hier ruim voldoende aan om uw kat ontspannen uit te kunnen laten, uiteraard met het gebruiksgemak zoals u dat kent van Flexi.

 

Flexi rollijnen en kattenhalsbanden

Daarnaast kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld de Flexi Vario Antraciet met een lijn van 3 meter, geschikt voor katten tot 8kg of de Flexi Vario Rood met een lint, geschikt voor katten tot 12kg. Bestel bovendien een van de halsbanden voor uw kat, waarmee u ervoor zorgt dat u de rollijn degelijk kunt bevestigen. Blader door ons assortiment aan Flexi rollijnen en toebehoren, om inspiratie op te doen of uw aankoop voordelig online te doen. Heeft u vragen over de bestelling of een van de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.1% gebaseerd op 4633 individuele klant beoordelingen