Prijs
  1. -

Alle kattenbenodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw kat of kitten. Bestel snel op Huisdiersuper.nl

High-Tech kattenbak Bionaire

Deze High-Tech kattenbak Bionaire is het neusje van de zalm.De luxe kattenbak heeft een luchtzuiveringsinstallatie, waardoor vieze luchtjes verleden tijd zijn. De ingebouwde fluisterstille elektronische ventilator heeft diverse filters om de vieze lucht te zuiveren en stuurt vers gefilterde en stank-vrije lucht terug in de kamer. Het maakt niet uit hoe erg de stank van uw kat is!

 

Kattenbak met filter

De Bionaire heeft een actief ventilatiesysteem. Bent u op zoek naar een kattenbak met filter maar zonder automatisch ventilatiesysteem, kijk dan ook naar onze kattebakken met kap. Vele van deze kattenbakken zijn voorzien van een filter die de ergste luchtjes opvangt.

 

Hoe krijg je je kat terug op de kattenbak?

Over dit onderwerp hebben wij een inetressante tip geschreven. Kijk voor meer informatie op "6 Tips om uw kat terug te krijgen in de kattenbak"

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl