Prijs
  1. -
Materiaal
  1. Aluminium
  2. Kunststof

Alle kattenbenodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw kat of kitten. Bestel snel op Huisdiersuper.nl

Kattenluiken

(24 producten)
Filter
Filter

Kattenluiken

Een kattenluik is erg handig. De kat kan zelf naar buiten en naar binnen op de momenten dat hij of zij dit wil. U hoeft niet meer als een portier de deur steeds open te doen . Er zijn veel soorten kattenluiken, van heel eenvoudig, tot luxe exemplaren voorzien van de nieuwste snufjes. Een kattenluik geeft uw kat de echte vrijheid. Wij hebben de gehele collectie kattenluiken van Staywell in ons assortiment. Op elk Staywell kattenluikje krijgt u maar liefst 3 jaar garantie. Ook bent u bij aan het juiste adres voor hondenluiken, tunnelstukken, reservekleppen en accessoires voor de katten - hondenluiken!


Welk model kattenluik is geschikt voor mij?

Wat heel belangrijk is dat het kattenluik groot genoeg is voor de kat. Kies het kattenluik dat het beste past bij de kat. Let ook goed op waar het kattenluik bevestigt moet worden. Is dit bijvoorbeeld in een dikke houten deur, of een dun wandje. Beide vereisen een ander soort kattenluik.


De verschillende kattenluiken

Onderstaand geven wij graag een korte uitleg van de verschillende kattenluiken die u terugvindt in ons assortiment.


Eenvoudige kattenluiken 

Deze zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben een 2-wegs veiligheidsslot met stevige magneetsluiting. Geschikt voor katten met een lichaamsgewicht tot 7 kg.


Kattenluik met halsbandmagneet

Door de magneethalsband heeft alleen uw eigen kat op ieder moment vrij toegang tot uw huis. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat alle katten uit de buurt uw huis binnen kunnen komen. Geschikt voor katten met een lichaamsgewicht tot 7 kg.

Infrarood  Kattenluik

Een infrarood kattenluik dat op vier verschillende manieren afgesloten kan worden. Via een met kleuren gecodeerde halsbandsleutel heeft alleen uw kat toegang .Het infrarood-kattenluik kan makkelijk geprogrammeerd worden en op vier verschillende manieren afgesloten worden.


Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl