Prijs
  1. -

Alle kattenbenodigdheden tegen lage prijzen. Wij bieden betaalbare kwaliteitsproducten voor uw kat of kitten. Bestel snel op Huisdiersuper.nl

Welke krabton is geschikt?

Buiten dat de kleur van een krabton erg belangrijk is voor mensen dien je ook goed te kijken naar de functionaliteiten. Is je kat een echte krabber, klimt hij graag of ligt hij juist het liefst uren te slapen? Als je kat veel klimt en krabt raden wij een krabton aan met veel sisal zodat hij lekker zijn nagels kan scherpen. Is je kat een echte luilak kijk dan goed naar de ligplekken.

Krabpaal versus krabton

Wij krijgen vaak de vraag of een krabton beter is als een krabpaal. Hoewel beide dezelfde hoofdfunctie hebben (het krabben) is er een wezenlijk verschil. Krabtonnen geven de kat meer geborgenheid dan een krabpaal. Natuurlijk zijn er krabpalen met holletjes waar de kat zich even terug kan trekken, echter hebben de meeste krabtonnen meer geborgen ligplekken dan een krabpaal. Is jouw kat nu een echter stuiterbal, en wil hij juist continu spelen, dan zouden wij juist een krabpaal adviseren. Is je kat of kitten wat rustiger maar vind hij of zij het wel leuk om af en toe even door een ton omhoog te racen, dan is een krabton wellicht geschikter.

Grootte van de kat en de juiste krabton?

Bij de keuze van de juiste krabton dien je ook goed te kijken naar de grootte van je kat of kitten. Een kat die lekker wil krabben moet goed gestrekt kunnen staan. Ook moet je kat voldoende ruimte hebben om lekker te kunnen liggen. Heb je een grotere kat dan kies je bijvoorbeeld voor de krabton Mr Big XXL. Heb je een kleinere kat dan volstaat ook de krabton Bubba. Uiteraard kunt u de krabton ook altijd in combinatie gebruiken met een krabpaal of krabplank zodat je kat altijd voldoende opties heeft om te luieren en te klimmen.

Heb je specifieke vragen over krabtonnen of wil je graag weten welk model geschikt is voor jouw kitten of kat, bel ons gerust op voor vrijblijvend advies! 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl