Productnr: 49001
Eco Cane kattenbakvulling 1,64kg

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Nieuw

Eco Cane kattenbakvulling 1,64kg

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

-Goed voor 45 dagen! €0,17 per dag*
-Milieuvriendelijk en volledig natuurlijk!

 

Eco Cane klontvormende kattenbakvulling is het betaalbare milieuvriendelijk alternatief voor de bekende bentoniet en silica kattenbakvullingen. Eco Cane is gemaakt van 100% hernieuwbare natuurlijke grondstoffen (Yuca en Suikerriet) en bevat geen toegevoegde chemicaliën, parfums, kleurstoffen en andere schadelijke synthetische componenten. Eco Cane kattenbakvulling is ultra licht, stofvrij, en zuinig in gebruik door het extreme absorptievermogen van zowel geur als vocht. En dit alles op natuurlijke basis!

Lees meer
€ 7,49
OF

Op voorraad

Productbeschrijving
3 redenen om bij De Huisdiersuper.nl te kopen
 • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
 • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
 • De merken die wij leveren zijn van gerenommeerde A fabrikanten

Eco Cane klontvormende kattenbakvulling
- 1 zak = 45 dagen!*
- Milieuvriendelijk, duurzaam, ultra licht 

Eco Cane klontvormende kattenbakvulling is het betaalbare milieuvriendelijk alternatief voor de bekende bentoniet en silica kattenbakvullingen.

Eco Cane is gemaakt van 100% hernieuwbare natuurlijke grondstoffen (Yuca en Suikerriet) en bevat geen toegevoegde chemicaliën, parfums, kleurstoffen en andere schadelijke synthetische componenten. Eco Cane kattenbakvulling is ultra licht, stofvrij, en zuinig in gebruik door het extreme absorptievermogen van zowel geur als vocht. En dit alles op natuurlijke basis!

Eco Cane kattenbakvulling wordt geproduceerd met overgebleven natuurlijke resten van de landbouwindustrie (yuca en suikerriet) en zijn vrij van toegevoegde chemicaliën. De gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk en hernieuwbaar. Hierdoor worden de natuurlijke bronnen niet uitgeput zoals bij vele andere kattenbakvullingen wel het geval is.

Ook bij de ontwikeling van de verpakking is rekening gehouden de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom zijn alle Eco Cane verpakkingen gemaakt van  I'm Green™ polyethyleen. Dit betekent dat minimaal 51% van de gebruikte materialen van de verpakking bestaat uit biomasa (suikerriet).

Instructies voor gebruik:

 1. Voor het beste resultaat vult de kattenbak met minimaal 5-6cm. kattenbakvulling
 2. Verwijder dagelijks de klonten en vaste ontlasting en gooi dit in de vuilnisbak
 3. Zorg er altijd voor dat de kattenbak voor minimaal 5-6cm. hoogte gevuld blijft met Eco Cane kattenbakvulling
 • Specificaties
 • Vragen over dit product
 • Volledig natuurlijk en duurzaam
 • 100% gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen
 • Extreem absorptievermogen vocht van 800%
 • Vormt stevige klonten
 • Zeer sterk absorptievermogen van geurtjes
 • 99,9% stofvrij
 • I'm Green™ verpakking

Bel 073 - 879 54 09 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers van de klantenservice staan graag voor je klaar. Ook voor advies en algemene vragen! Het product liever eerst even zien? Geen probleem! Kom gerust even langs in onze 2500m2 winkel in Nieuwkuijk!

* Eco Cane kattenbakvulling is door zijn hoge absorptie vermogen extreem zuinig. Deze zak van 1,64kg is dan ook genoeg voor 45 dagen. Voor deze berekening gaan wij uit van een kat met een gemiddeld lichaamsgewicht van 4,5kg en een gemiddelde dagelijkse urineproductie van 30-45ml per kg.

 

Algmene veiligheidswaarschuwing kattenbakvulling

Zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand kunnen, vanwege het risico op toxoplasma, beter geen kattenbak verschonen. Bij twijfel raadpleeg uw arts.

Klantenbeoordelingen

Voor dit product zijn er nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf uw eigen beoordeling

Schrijf een beoordeling over Eco Cane kattenbakvulling 1,64kg

Algemeen