Kippen

Al onze kippenhokken zijn direct uit voorraad leverbaar.

Extra scherp geprijsd!

Alles voor jouw kippen bij De Huisdiersuper.nl

Dé online kippenspecialist!

De Huisdiersuper.nl is dé online dierenwinkel specialist op het gebied van pluimveebenodigdheden. Je kunt bij ons onder andere terecht voor kippenhokken, pluimveenetten, broedapparatuur en kippenrennen. De producten zijn allen met de nodige zorg uitgekozen en tegelijkertijd is er rekening gehouden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Of het nu hobbymatig of professioneel is, wij hebben voor ieder wat wils.

Het houden van kippen wordt ieder jaar weer populairder en steeds meer mensen vinden het heerlijk om iedere ochtend verse eieren uit hun tuin te halen. Wij hebben onze jarenlange kennis en ervaring gebruikt om de hokken zo te optimaliseren dat ze voor zowel de kippen als voor de eigenaar voldoen. Genoeg ruimte om rond te scharrelen, makkelijk schoon te maken en tegelijkertijd een sieraad in uw tuin.

Naast een degelijk hok heb je bij het houden van pluimvee uiteraard ook nog andere toebehoren nodig. Ben je een beginnend kippenhouder en weet je wellicht niet exact waar je allemaal op moet letten dan staat onze klantenservice paraat. Zij kunnen je verder helpen en adviseren waar nodig. Dit kan zowel telefonisch als in onze winkel waar wij de meeste producten opgebouwd en uitgestald hebben staan.