kip kippen kippenhok kippenhokken


Kippenhok kopen, welke is het meest geschikt?

Bij het kopen van een kippenhok zijn er verschillende mogelijkheden. Binnen ons aanbod kippenhokken vind je zowel kippenhokken met ren als ook kippenhokken zonder ren. Belangrijk is dat een kip of haan altijd een mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan. Een kippenhok zonder ren is bedoeld om te gebruiken in combinatie met een losse kippenren of voor wanneer je beschikt over een vrije uitloop voor de kippen. Ook kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld een los kippenhok in het midden van een pluimveenet te zetten. Het voordeel hiervan is dat je kippen lekker de ruimte hebben binnen het kippenhok, en een zee van ruimte binnen de omheining.  Beschik je over iets minder ruimte of wil je de kippen niet vrij rond laten lopen? Dan is een kippenhok met ren een zeer goede optie. Kijk altijd goed naar de binnenruimte van het kippenhok. Dit is vaak bepalend voor het maximaal aantal kippen die binnen het hok gehouden kunnen worden. Lees hier meer

Kippenhok

(30 producten)
Filter
Filter

Welk kippenhok is geschikt?

Om te bepalen welk kippenhok geschikt is voor jouw situatie is het belangrijk om te weten hoeveel kippen je graag wilt aanschaffen en welk kippenras. Ook is het van belang te bepalen wat de leefruimte voor de kippen in je tuin gaat worden. Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat de kippen dag en nacht in het hok verblijven of hebben ze ook beschikking tot een vrije uitloop of extra kippenren in je tuin of op je erf? De antwoorden op deze vraagstukken zijn van groot belang bij het zoeken van het juiste kippenhok. Wij hebben hierover een uitgebreid artikel geschreven met als titel: Het ideale kippenhok.


Vraag De Huisdiersuper om advies

Vind je het lastig om het goede kippenhok te vinden dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Behalve dat wij je alles over onze kippenhokken kunnen vertellen en waar je op moet letten kunnen wij ook advies geven over de aanschaf van de kippen zelf. Heb je bijvoorbeeld een kleinere ruimte tot je beschikking dan raden wij altijd aan voor krielkippen te kiezen. Ook betreft de kippenvoer kun je altijd bij ons terecht.


De levertijd van onze kippenhokken

Al onze kippenhokken zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook zijn onze kippenverblijven te bezichtigen in onze winkel in Nieuwkuijk. Uiteraard staan alle specificaties bij de hokken vermeld maar soms is het fijn de kippenhokken naast elkaar te zien om te kunnen vergelijken. Daarom ben je ook altijd van harte welkom. Ben je bij ons in de winkel en heb je een keus kunnen maken dan kan het kippenhok gelijk meegenomen worden uit ons magazijn. Daarbij hebben wij de toebehoren ook in onze winkel zoals voerdertoggen en kippendrinkbakken.

Bestel je het kippenhok online via onze website voor 15.00 uur dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je ontvangt tevens een bezorgtijd zodat je exact weet wanneer de bezorger op de stoep staat. 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.2% gebaseerd op 4731 individuele klant beoordelingen