Prijs
  1. -

Al onze kippenhokken zijn per direct leverbaar bestel je hem op tijd heb je het hok morgen al in huis! | De Huisdiersuper.nl

Armaturen voor warmtelampen

Al onze armaturen zijn van een zeer goede kwaliteit. Ze hebben een aluminium kap en ze zijn leverbaar met 2,5 meter  of 5 meter kabel. We hebben ze met en zonder extra schakelaar. De doorsnee van de kap is 21 centimeter. Een goed armatuur is van essentieel belang om de warmte van de warmtelamp zo efficient mogelijk te gebruiken.


De fitting is beschermd met een speciaal aluminium gietstuk die zorgt voor de afkoeling van de fitting. Een speciale beschermkorf zorgt ervoor dat de lamp is beschermd. Geleverd met ketting voor de ophanging.


Wanneer zijn de kuikens groot genoeg?

De vraag hoe lang de kuikens onder de warmtelamp moeten is ook afhankelijk van de buiten temperatuur. Kuikens van 2 weken oud hebben een omgeving van 30 graden nodig. Dit neemt na 5 weken af richting de 23 graden. Voor dat ze dus echt aan de buitenlucht kunnen wennen ben je dus zeker 10 weken verder en uiteraard dient dit dan ook in een goed jaargetijde gedaan te worden en niet midden in de winter. Zorg bij de overgang ook voor een goed kippenhok met voldoende bodembedekking. Moet u nog een kippenhok kopen bekijk dan eens ons aanbod zodat u goed voorbereid bent.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl