Prijs
  1. -

Al onze kippenhokken zijn per direct leverbaar bestel je hem op tijd heb je het hok morgen al in huis! | De Huisdiersuper.nl

Waarom een pluimveenet?

Om u pluimvee extra ruimte te geven om lekker rond te scharrelen kunt u pluimveenetten gebruiken. Met deze afrastering kunt u uw dieren binnen de gewenste afzetting bij elkaar houden. Geschikt voor het houden van kippen, ganzen, kalkoenen enzovoort.

De pluimveenetten zijn eenvoudig uit te rollen en op te zetten en zowel met enkele als dubbele pennen verkrijgbaar. Onze pluimveenetten zijn scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar.

Is alleen een pluimveenet voldoende?

Een pluimveenet alleen is niet voldoende. Naast voldoende scharrelruimte hebben bijvoorbeeld kippen ook een goed kippenhok nodig waar ze kunnen schuilen, slapen en eventueel eieren kunnen leggen. Dit kippenhok kan dan gemakkelijk aan het pluimveenet vastgemaakt worden of u kunt het kippenhok in het midden plaatsen. Een goed kippenhok kopen is daarom dan ook zeker noodzakelijk.

 

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl