Prijs
  1. -

Al onze kippenhokken zijn per direct leverbaar bestel je hem op tijd heb je het hok morgen al in huis! | De Huisdiersuper.nl

Voedersystemen voor kippen

Uiteraard moeten ook kippen naast een degelijk kippenhok altijd de beschikking hebben over voldoende voer. Er zijn verschillende mogelijkheden en systemen. Kijk altijd goed naar de eigenschappen van ieder systeem om te zien welke het meeste geschikt is. Antwoorden op volgende vragen kunnen daarbij helpen:

- Hoe vaak kan ik het bijvullen?
- Wat is de plaatsing van het hok ivm vocht (Wij raden aan om het kippenhok in ieder geval van 1 kant uit de wind te houden door het bijvoorbeeld tegen een schutting te plaatsen).
- Heb ik grote of kleine kippen ivm hoogte van de rand en de ruimte van de opening

Enkele voorbeelden van kippen voedersystemen zijn :

- Voederplaats: in deze silo kan je voldoende kippenvoer kwijt. Door de aparte gaten hou je de kippen egscheiden als ze gelijktijdig willen eten.
- Voedertrog: is ideaal voor kippen, kuikens en voorkomt knoeien en verspillen van het voer.
- Kippen voederbak: deze voederbakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, voor kippen, kuikens en hennen.

Kom je er niet uit, dan kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Tip: kijk ook eens bij onze kippenhokken voor een ruim aanbod hokken tegen scherpe prijzen!

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl