Prijs
  1. -

Al onze kippenhokken zijn per direct leverbaar bestel je hem op tijd heb je het hok morgen al in huis! | De Huisdiersuper.nl

Verschillende warmhoudplaten

Je hebt verschillende soorten warmteplaten. Je hebt warmhoudplaten voor drinksilo's en drinkbakken en je hebt warmhoudplaten geschikt voor het op temperatuur houden van nesten. Beide dienen uiteraard veilig te zijn in de buurt van dieren. Ze hebben dan ook altijd een 24 Volts aansluiting.

Warmhoudplaten voor drinkbakken

De warmhoudplaten voor de drinkbakken zijn ideaal in de winter om zo het bevriezen van het water tegen te gaan. Je dieren beschikken hierdoor altijd over vers drinkwater. Uiteraard dient u dit wel met regelmaat te controleren en ook dient het water met regelmaat ververst te worden.

Warmhoudplaten voor nesten

Warmhoudplaten die je kunt gebruiken om nesten op te warmen zijn ideaal te gebruiken bij jonge dieren. Denk bijvoorbeeld aan kuikens die onder de warmtelamp vandaan komen en worden overgezet naar een kippenhok. Deze overgang dient het beste tijdens warm weer gedaan te worden maar mocht dat niet mogelijk zijn en de temperatuur nog niet helemaal optimaal zijn dan kan een warmhoudplaat erg goed van pas komen. Door een combinatie te maken van de warmhoudplaat en voldoende nestmateriaal blijven de kuikens dan toch goed op temperatuur. 

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl