Knaagdieren

 

Konijnenhokken Collectie 2020

Extra scherp geprijsd!

Alles voor jouw knaagdier bij De Huisdiersuper.nl

Dé online knaagdierspecialist!

De Huisdiersuper.nl is de specialist op het gebied van konijnen- en caviahokken en andere knaagdierbenodigdheden. Met onze ruime ervaring en kennis van zaken kunnen wij u advies op maat geven. Onze klantenservice staat altijd paraat en ook onze medewerkers in de winkel helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Door onze vele jaren van ervaring weten wij ook dat er veel konijnen, cavia's en andere knaagdieren worden aangeschaft voor jonge kinderen als eerste huisdier. Echter komt er bij de aanschaf van een knaagdier veel meer kijken dan men soms denkt. Wat voor konijnenhok of binnenkooi moet er aangeschaft worden? Wat voor voeding en verzorging hebben ze nodig? Hoe kan je je konijn of cavia gezond en gelukkig houden? Allemaal vraagstukken waar wij u als De Huisdiersuper.nl graag mee verder willen helpen en adviseren.  

De juiste huisvesting en goede verzorging kan veel ellende voorkomen. Daarom is ons assortiment dan ook zorgvuldig geselecteerd zodat je altijd met een goede basis kan beginnen.  

Ons uiteindelijke doel is jou als tevreden klant en een goede leefomgeving voor het dier met voldoende aandacht voor het welzijn van je huisdier.

Konijnenhok   Tip Konijnenhokken   Konijnenkooi   Caviakooi   Hamsterkooi   Konijnenhok met ren   Drinkfles   Online Dierenwinkel   Rattenkooi

Beoordeling 9.4% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen