Konijnenhokken - konijnenhok

Konijnenhok

(55 producten)
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen
Filter
  1. 1
  2. 2
Pagina 1 van 2 Alles tonen

Konijnenhok kopen

Heb je een konijn of ben je van plan een konijn te nemen? Dan is de aanschaf van een goed konijnenhok erg belangrijk. De Huisdiersuper biedt volop keuze uit verschillende maten, kleuren en indelingen. Er zijn hokken met meerdere verdiepingen en rennen beschikbaar. Wij bieden hokken aan in verschillende prijsklasse. Ben je dus op zoek naar een goedkoop konijnenhok? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. De meeste hokken zijn vervaardigd uit dennenhout, ook wel sparrenhout genoemd. Zo heeft het hok een natuurlijke uitstraling en aangename eigenschappen voor uw konijn. 

Welk konijnenhok moet ik kiezen?

Als u er voor zorgt dat er genoeg ruimte is voor uw konijn dan is de keuze tussen de verschillende konijnenhokken ook erg afhankelijk van uw persoonlijke smaak en van de ruimte waar hij komt te staan. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan kan u de konijnenhokken ook in onze winkel komen bekijken of contact opnemen met onze klantenservice. Geef een konijn genoeg ruimte. Het zijn actieve dieren die niet gehele dagen in een hok geplaatst dienen te worden. Erg populair is het konijnenhok Belize met ren.

In het assortiment vindt u konijnenhokken van verschillende groottes. Zo is er voor elk ras een geschikt hok. U kunt kiezen tussen hokken voor uw dwergkonijn, pool, hangoor of Vlaamse Reus. Met behulp van de filters kunt aangeven hoe duur en breed u hok moet zijn. Ook vindt u handige afbeeldingen bij de producten waar u kunt zien hoeveel konijnen er in het hok passen. 

Konijnenhok buiten of binnen

Het is erg belangrijk om te bepalen of je het hok buiten of binnen plaatst. Wordt het konijnenhok buiten geplaatst dan dien je rekening te houden met verschillende weersinvloeden. Zorg ervoor dat het hok in de zomer niet in de volle zon staat. Zorg ook voor een plek dat het konijn beschermt tegen vocht, tocht en wind.

Haal je het konijnen dagelijks uit het konijnenhok? Of brengt hij vaak veel tijd door in het hok? Als dit laatste het geval is adviseren wij een konijnenhok met ren. Hierdoor kan het konijn zelf kiezen of hij naar buiten gaat of lekker warm binnen in het nachthok blijft zitten. Een andere optie is een konijnenhok zonder ren te kiezen en daar omheen een aparte konijnenren te plaatsen.

Om te bepalen welk konijnenhok geschikt is, is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Om die reden hebebn wij verschillende tips geschreven om de keuze voor jouw ideale konijnenhok zo makkelijk mogelijk te maken. Kijk voor meer tips over konijnenhokken op onze speciale tippagina over konijnenhokken of op ons blog met tips over konijnenhokken in de winter.

Waarom kiezen voor een konijnenhok bij De Huisdiersuper?

Al onze konijnenhokken zijn direct uit voorraad leverbaar. Klanten beoordelen ons met een 9.4! Ook zijn deze te bezichtigen in onze winkel in Nieuwkuijk. Je bent van harte welkom! Bestel je een konijnenhok online voor 15.00 dan krijgt je deze de volgende dag bezorgd!