No Worm Pro Kleine Kat & Kitten

Inhoud: 2 tabletten

Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, en vossenlintwormen bij jouw kleine kat en kitten. No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinati... Toon meer
bewaren
  • Gratis verzending vanaf €49 in Nederland
  • Snelle levering en 30 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Behulpzaam en deskundig advies
  • Klanten geven ons een 8,9

Beschrijving

No Worm Pro Kleine kat en kitten
- Inhoud: 2 tabletten

Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, en vossenlintwormen bij jouw kleine kat en kitten. No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt.

Alle katten kunnen ontwormd worden met No Worm Pro. De combinatie van de werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel staat garant voor een veilige bestrijding van wormen. Met deze kleine smakelijke wormtabletten kan jouw kleine kat of kitten al ontwormd worden vanaf 6 weken oud en 0,5 kg lichaamsgewicht.

Toedieningswijze:
Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 40% van de katten het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste honden gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je kat zal niet merken dat er een tabletje in zitten. Onderzoek wijst uit dat 98% van de katten een pil door het voer eet.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingrediënten

Dosering No Worm Pro kleine kat en kitten
0,5 – 1kg ½ tablet
>1 – 2kg 1 tablet

Werkzame stof:
Milbemycine oxime, Praziquantel.

Belangrijke informatie

Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Klantervaringen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.