Verzenden

Snelle levering - 1 tot 2 werkdagen

Voor alle bestellingen die via onze website worden geplaatst geldt dat wij er alles aan doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te behandelen. Bestellingen die voor 13.00 uur 's middags worden geplaatst trachten wij nog dezelfde werkdag te versturen. Wanneer dit afwijkt zal er contact worden opgenomen door onze afdeling klantenservice. Na versturen wordt uw bestelling doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd.

Op het moment dat uw bestelling in ons magazijn is afgehaald door de transporteur ontvangt u hier per email een bevestiging van. Het merendeel van de pakketten wordt verstuurd met DPD. Na de bevestigingsmail ontvangt u in de avond nog een tweede email waarin ook de track en trace code vermeld staat. U kunt uw zending vanaf dat moment zelf in de gaten houden.

Valt uw bestelling onder groot transport dan is het niet mogelijk om DPD als verzenddienst te gebruiken. Voor deze pakketten hebben wij transporteurs die speciaal ingesteld zijn op het vervoeren van pakketten met buitenmaatse afmetingen of gewichten boven de 30 kilo. Deze pakketten worden doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. U krijgt hier op voorhand een bericht van met een tijdsvak van 2 uur. Bent u niet thuis op het moment van bezorging dan zal de verzenddienst zelf contact met u opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Verzendkosten

Wij bezorgen de bestellingen aan huis in heel Nederland en België. De bestellingen worden op werkdagen geleverd op een door u gewenst adres. Ook wordt er geleverd op zaterdag mits het product niet met groot transport bezorgd hoeft te worden. Er bestaat ook en optie om uw bestelling af te halen bij onze winkel in Nieuwkuijk. Voor een overzicht van de verzendkosten verwijzen wij naar onderstaand overzicht.

Afhalen bij ons afhaalcentrum en de winkel
Komt u uw bestelling zelf afhalen bij ons afhaalcentrum gevestigd op ons winkeladres dan worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellingen tot €49 binnen Nederland
Heeft u een bestelling geplaatst waarvan het orderbedrag lager is dan €49 dan betaalt u slechts €4.95 verzendkosten voor bezorging in Nederland.

Bestellingen hoger dan €49 binnen Nederland
Heeft u een bestelling geplaatst waarvan het orderbedrag hoger is dan €49 dan wordt uw bestelling GRATIS bezorgd in heel Nederland.

De Huisdiersuper.nl bezorgt naar alle adressen binnen Nederland met uitzondering van postbussen. U kunt de adresgegevens tijdens het afrekenproces invoeren. Wilt u een bestelling graag naar een ander land bezorgd hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Bestellingen naar België
Voor bestellingen naar België vragen wij een verzendkostenbijdrage van €5,95 ongeacht de ordergrootte. Ook in België proberen wij altijd binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Echter kan het door de drukte bij transporteurs voorkomen dat hier een kleine vertraging op zit. Uiteraard kunt u altijd uw pakket volgen dmv een track en trace code.

De Huisdiersuper.be bezorgt naar alle adressen binnen België met uitzondering van postbussen. U kunt de adresgegevens tijdens het afrekenproces invoeren. Wilt u een bestelling graag naar een ander land bezorgd hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.