Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Vliegen en eczeemdekens

(1 producten)
Filter
Filter

Vliegen- en eczeemdekens bestellen voor uw paard

Onze vliegen- en eczeemdekens zorgen voor een uitstekende bescherming tegen diverse insecten, zodat uw paard daar vrij van kan blijven. Heeft het paard hier veel last van en lukt het niet goed om de vliegen op afstand te houden? Met een vliegendeken zorgt u ervoor dat u het lichaam van het paard kunt beschermen, om een prettige leefomgeving mogelijk te maken. Kies voor een van de vele kleuren die er beschikbaar zijn.


Vliegen- en eczeemdeken en andere oplossingen

Met een vliegendeken of eczeemdeken is het goed mogelijk om het lichaam van uw paard vrij te houden van vliegen. U kunt daarnaast gebruik maken van een vliegenmasker voor het hoofd, of bijvoorbeeld de insectenlampen die op een milieuvriendelijke wijze zorgen voor de doding van vliegen en andere insecten tot een oppervlakte van wel 150 vierkante meter. Blader door ons assortiment en neem contact op met onze klantenservice indien u vragen heeft, zij vertellen u graag meer over de voordelen van bijvoorbeeld een vliegendeken.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl