Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Vliegenfrontriem

(1 producten)
Filter
Filter

Vliegenfrontriem voor uw paard bestellen

Zoekt u naar een vliegenfrontriem voor uw paard, waarmee u ervoor zorgt dat vliegen in het gezicht niet langer voor vervelende situaties kunnen zorgen? Vliegen op het hoofd of de rest van het lichaam van uw paard leiden tot veel overlast, dus probeer dat zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van de Vliegenfrontriem Supra Goud, al is de frontriem natuurlijk ook in enkele andere kleuren beschikbaar. Blader door ons assortiment en bestel dit product online, dan zorgen wij voor een vlotte bezorging op uw adres.

Online goedkope vliegenfrontriem bestellen

U kunt online een goedkope vliegenfrontriem bestellen, waar de Vliegenfrontriem Supra Blauw een goed voorbeeld van is. Blader daarnaast bijvoorbeeld ook door de vliegenmaskers en de insectenlampen waar u gebruik van kunt maken. Probeer inspiratie op te doen, of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de diverse producten. Zij vertellen u er graag meer over, zodat u goed weet wat u het beste kunt doen om overlast door vliegen te beperken of te voorkomen.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl