Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Peesbeschermers voor het paard bestellen

Wilt u peesbeschermers bestellen, zodat u daar tijdens het paardrijden gebruik van kunt maken? Kies bijvoorbeeld voor de voordelige strijklappen, die u voordelig online aan kunt schaffen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van springschoenen voor het paard, zodat u kunt rijden op de wijze die u wenst. Twijfelt u over de producten die u nodig heeft voor tijdens het paardrijden? De specialisten van onze klantenservice vertellen u graag meer over de verschillende peesbeschermers en andere producten voor de beenbescherming van uw paard.

 

Peesbeschermers en andere beenbescherming bestellen

Peesbeschermers maken een belangrijk onderdeel uit van de beenbescherming voor uw paard, zodat u veilig een tocht kunt starten, of u er tijdens andere ritten voor zorgt dat u zich op alles kunt voorbereiden. Maak een keuze uit de verschillende peesbeschermers, bestel een van de andere producten voor het transport of kies voor de bandages uit ons assortiment. Waar u ook naar zoekt, wij zorgen altijd voor een scherpe prijs en een vlotte bezorging op uw adres.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl