Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Alles voor het transport van uw paard bestellen

Wilt u zorgen voor het transport van uw paard en bent u daarvoor op zoek naar beenbescherming? Zorg voor een goede bescherming, met voordelige producten van hoge kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van springschoenen of de Onderlappen als transportbescherming. Blader door ons assortiment om een beeld te krijgen van welke producten er beschikbaar zijn, of ga heel gericht op zoek naar het product dat u nodig heeft voor de bescherming van de benen van uw paard.

 

Optimale beenbescherming voor uw paard

Tijdens het transport is het van groot belang om gebruik te maken van de juiste beenbescherming, zodat uw paard een maximaal comfort kan genieten. Denk daarnaast bijvoorbeeld aan peesbeschermers en bandages voor het paard, die laatsten kunt u gebruiken indien zich een ongeval of andere vervelende situatie voordoet. Zorg voor een goede bescherming van de benen tijdens het vervoer. Heeft u vragen over een van de producten of over hoe u het transport het best vorm kunt geven? Neem contact op met onze klantenservice, zij zijn u er graag mee van dienst.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl