Prijs
  1. -

Hondenspeelgoed 10% korting

Bewaking

(2 producten)
Filter
Filter

Bewaking van uw paarden met apparatuur

Wilt u uw paard(en) zo goed mogelijk in de gaten houden? Maak dan gebruik van onze praktische toepassingen op het gebied van bewaking. Kies bijvoorbeeld voor de Infrarood Nachtverlichting voor 90 vierkante meter, of maak gebruik van de USB Multicamera ontvanger, zodat u doorlopend voor een veilige situatie voor de paarden kunt zorgen. Daarnaast kunt u de bewakingsmaterialen gebruiken in de trailer, om de paarden ook onderweg in de gaten te kunnen houden.

 

Bewaking en zwangerschapstest

Wilt u er met bewaking van de paarden voor zorgen dat u altijd na kunt gaan hoe de situatie is en wat er speelt? Dan kunt u tevens gebruik maken van onze zwangerschapstester voor paarden, om ook dat in de gaten te houden wat u met het blote oog niet direct kunt zien. Heeft u vragen over een van de producten op het gebied van bewaking, of over de bezorging? Neem contact op met onze klantenservice, zij kunnen u hier veel meer over vertellen.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl

Beoordeling 9.4% gebaseerd op 4744 individuele klant beoordelingen