Prijs
  1. -

Betaalbare paardensport benodigdheden tegen lage prijzen voor paard en ruiter - Bestel snel op De Huisdiersuper.nl

Halstertouwen voor uw paard bestellen

Wilt u een van de halstertouwen bestellen, in combinatie met de halsters die u online kunt bestellen? Maak bijvoorbeeld gebruik van de bekende Muskentonhaak Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor een uitgebreid assortiment met producten van goede kwaliteit. Blader er online doorheen om ideeën op te doen, of ga specifiek op zoek om uw bestelling zo snel mogelijk te kunnen plaatsen.

 

Halstertouw om te lopen met uw paard

De halstertouwen maken het in combinatie met een halster mogelijk om uw paard bij u te houden, of hier samen met iemand op het paard mee te lopen. U kiest standaard voor halstertouwen en haken van goede kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt. Kies bijvoorbeeld voor het Halstertouw Classic met Musketonhaak, dat tegen een scherpe prijs beschikbaar is in een aantal verschillende kleuren. Bestelt u de halstertouwen online? Dan zorgen wij standaard voor een vlotte bezorging op het adres dat u wenst, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

 

 

Snelle levering -1 tot 2 werkdagen - DeHuisdiersuper.nl Snel en veilig betalen - Beveiligde SSL verbinding - DeHuisdiersuper.nl Zaterdag levering - Nu ook geleverd op zaterdag - DeHuisdiersuper.nl 14 dagen retourrecht - meer informatie...... - DeHuisdiersuper.nl